Copyright 2024 - Phagein revision jun2017

Frequently Asked Questions - All FAQs

Please select your question category

Search FAQs
View all frequently asked questions

Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op de beginpagina

Phagein stuurt na handmatige verwerking een bevestiging en een wachtwoord naar het opgegeven emailadres van de inschrijving zodra de opgave handmatig verwerkt en definitief geaccepteerd is. Krijgt U geen bevestiging binnen 1 week na inzending van het ischrijfformulier mail ons dan.

Soms komt onze email in een SPAMfilter of map terecht, dat kan verklaren waarom men denkt niets te hebben ontvangen. Dit lijkt weleens op te treden bij Hotmail en Outlook.com  (mn bij groepsemails die dan als SPAM worden geoormerkt).

Zeker bij gebruik van Hotmail is het daarom verstandig om ons emailadres als "vertrouwde afzender" aan te merken,

Waarschijnlijk ziet U een foutmelding 'javascript must be enabled'.

Het inschrijfformulier gebruikt voor zijn werking net als heel veel websites javascript. Wanneer deze in uw browser uitgezet is dan werkt oa de functie van de verzendknop niet.

Na het insturen van het inschrijfformulier sturen wij per email een wachtwoord. 

Een account voor de website is noodzakelijk om effectief aan de cursus deel te kunnen nemen, anders kan U geen cursusdocumenten en handouts downloaden.

Pas na Login op de website wordt deze downloadmap van de cursus zichtbaar in het linker menu.

 

De opgegeven gegevens worden NIET met derden gedeeld. Indien geen bezwaar wordt U wel vermeld op de deelnemerslijst die in de besloten downloadmap wordt geplaatst. Deze deelnemerslijst is alleen in te zien door de medecursisten.

Klopt het wachtwoord en/of gebruikersnaam wel ? Bij een geactiveerd account kan U deze eventueel opvragen via de website.  

De gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig

Uw gebruikersnaam is het email adres waarmee de inschrijving heeft plaatsgevonden.

In geval van blijvende problemen kan onze systeembeheerder uw account aanpassen of informatie geven. Wachtwoorden zijn niet te achterhalen want deze worden om veiligheidsredenen versleuteld opgeslagen.

Een wachtwoord kan door U zelf via de website en in noodgevallen door ons gewijzigd worden.

De website communiceert uit veiligheidsoverwegingen alléén met het emailadres waarmee de registratie heeft plaatsgevonden !

Ga naar LOG IN ( Account).

Er opent zich een nieuw venster waarin ook de optie "Wachtwoord vergeten" staat, via deze optie kan men een nieuw wachtwoord maken.

Per (aangetekend) schrijven of per email aan  Administratie Phagein  . 

U krijgt bevestiging van uw annulering per email van de administratie.

De annuleringskosten hangen af van de termijn van opzegging. Phagein maakt immers kosten voor de reserveringen van locaties en docenten. We zullen bij overmacht met U zoeken naar een eventuele gepaste oplossing. Zie ook onze Algemene voorwaarden

tot 2 weken voor de cursus: kostenloos

binnen 2 weken voor de cursus: 50 % van het cursusgeld

Korter dan 48 uur voor de cursus: 80% van het cursusgeld

No show: 100% van de cursuskosten

Ja dat kan (bij een reeds betaalde cursus) mits tijdige aanmelding en accordering door Phagein.

Phagein werkt op dit moment met het sturen van een factuur per email aan de cursist. De factuur moet tijdig voldaan worden op onze rekening IBAN NL07 KNAB 0254 9355 67    BIC  KNABNL2H ovv het factuurnummer.

Op dit moment nog niet. Mocht er voldoende animo aanwezig zijn dan zullen we zeker overwegen om meer betalingopties aan te gaan bieden.

Wij sturen een factuur per email naar de cursist. De cursist dient zelf de factuur ter betaling door te sturen aan de werkgever of zelf eerst te betalen en daarna de deelname bij de werkgever te declareren.

Veel werkgevers willen een  afdeling of kostenplaatsnummer op de factuur hebben. Die weten wij vanzelfsprekend niet. Vraag ons dan deze informatie op de factuur toe te voegen.

Phagein is ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO) en mede daarom door de fiscus vrijgesteld van BTW-heffing als onderwijsinstelling.

Phagein geeft de opgegeven gegevens door na betaling en doorlopen van de gehele cursus aan het kwaliteitsregister. Het is daarom belangrijk dagelijks de presentielijst te tekenen en te zorgen dat het juiste KP-nummer aan ons is opgegeven.

Op verzoek wordt een certificaat van deelname verstrekt (ip digitaal of eventueel op papier). Ten bate van het milieu proberen we zo papierloos als mogelijk te werken.

Neen, U mag ook zelf uw punten claimen mbv een verstrekt certificaat van deelname.

Mogelijkerwijze was de opgave van uw gegevens aan ons onjuist. Verwerking door het kwaliteitsregister en de administratie van Phagein kan 2 weken duren. Mail uw vraag naar onze administratie .  

Dat wordt bepaald door de stichting ADAP. Zodra het aantal punten bekend is zullen we dit in de cursusinformatie op de website vermelden.

Alleen de geregistreerde deelnemers aan de cursus en natuurlijk Phagein als beheerder van de website en cursusorganisator.

U heeft geen toegang Indien U niet geregistreerd bent op de website EN/OF van ons (nog) geen toegangsrechten heeft gekregen voor de downloadmap van de cursus.

Deze optie is alleen zichtbaar wanneer U succesvol als gebruiker ingelogd bent op de website.

Indien U zeker weet dat U recht heeft op toegang: Mail naar onze  administratie .

Uw gebruikersrechten moeten mogelijk door de administratie worden aangepast. Het kan zijn dat de beveiligingssoftware van de website de toegang geblokkeerd heeft of dat u probeert bestanden te downloaden van een andere cursus.

Alleen in de beschikbaarheidsperiode staan bestanden beschikbaar voor download.

We proberen ca 1 maand voor aanvang de cursus de studiehandleiding en eventuele voorbereidingsopdrachten in de downloadmap te zetten. We sturen dan een email aan de cursisten.

Vanaf 1 week voor de cursus tot ca 1 maand daarna is het overige cursusmateriaal tevens downloadbaar.

Toegang tot de downloadmap krijgen alleen cursisten die zich ingeschreven voor die cursus en betaald hebben.

Op de blauwe bovenbalk van de website staat rechts een icon "Vel papier met pen". Deze opent de algemene voorwaarden en het AVG - privacy reglement.

f m