Copyright 2024 - Phagein revision jun2017

 In alfabetische volgorde:

 Marianne Arts, docent in de canulecursus: verpleegkundig consulent op de afdeling hoofdhalschirurgie van het Radboudumc. Marianne werkt op de poli kno en ziet daar vooral tle-patiënten en canulepatiënten. Ze geeft geregeld cursussen voor o.a. thuiszorgverpleegkundigen en werkt intensief samen met logopedisten. 
 Anne van Gerwen, docent in de ic-cursus en de canulecursus: logopedist en spraak-taalpatholoog op de afdeling Revalidatie van het Radboudumc. Anne behandelt vooral ic-patiënten, oncologiepatiënten en parkinsonpatiënten en is lid van het canuleteam. Ze heeft ervaring met het geven van onderwijs aan o.a. verpleegkundigen, logopedisten en fysiotherapeuten.
 Ton Haans, docent in de ic-cursus en de canulecursus: verpleegkundig specialist op de afdeling intensive care van het Radboudumc. Ton geeft veel onderwijs aan verpleegkundigen en sinds 2011 ook aan logopedisten. Hij is mede-oprichter van het canuleteam.

 Hanneke Kalf, cursuscoördinator en docent in de basiscursus dysfagie, de ic-cursus en de canulecursus: logopedist, klinisch epidemioloog en universitair docent/senioronderzoeker op de afdeling Revalidatie van het Radboudumc. Ze is o.a. gespecialiseerd in orofaryngeale slikstoornissen en in de behandeling van parkinsonpatiënten.

 Kijk voor meer informatie op Hanneke Kalf en websites met informatie zoals Moeilijkslikken en Dysfagie info 

 Simone Knuijt, docent in de basiscursus dysfagie: logopedist, spraak-taalpatholoog en junioronderzoeker op de afdeling Revalidatie van het Radboudumc. Simone heeft jarenlange ervaring als logopedist, met name in de behandeling van patiënten met neuromusculaire ziekten en als docent in post-hbo-cursussen voor logopedisten.
 Jeroen Verwiel, docent in de ic-cursus: internist-intensivist op de afdeling intensive care van het Radboudumc. Jeroen is intensief betrokken als docent voor m.n. arts-assistenten.
 Janneke Weikamp, docent in de basiscursus dysfagie: logopedist, spraak-taalpatholoog en junioronderzoeker op de afdeling Revalidatie van het Radboudumc. Janneke heeft jarenlange ervaring als logopedist, in het bijzonder in de behandeling van ALS-patiënten.
f m